Scholing

Rijnmond dokters gelooft in de kracht van ontwikkeling en investeert veel in scholingen. Met uw team kunt u kiezen uit een bijzonder veelzijdig en uitgebreid aanbod. Rijnmond dokters heeft instellingsaccreditatie vanuit de KNMG en de V&VN. Dit betekent dat de scholingen moeten voldoen aan vastgestelde kwaliteitscriteria en worden beoordeeld op inhoud. Op deze wijze is de kwaliteit van de scholingen gewaarborgd. Het gebruik van scholingen is vrijblijvend.

150 gratis e- learning modulen

Leden van Rijnmond Dokters en hun praktijkmedewerkers hebben toegang tot ruim 150 gratis e-learning modulen. Een deel hiervan is geaccrediteerd. Hiermee kunnen u en uw teamleden in eigen tijd niet alleen zorginhoudelijke kennis opdoen, maar ook leren over persoonlijke ontwikkeling, office-programma’s en nog veel meer.

Rijk aanbod

Rijnmond Dokters heeft een rijk aanbod van scholingen voor huisartsen, praktijkverpleegkundigen en andere praktijkmedewerkers. De scholingen zijn deels ‘live’ en deels digitaal te volgen. Alle scholingen zijn geaccrediteerd.

Als u chronische zorg heeft gecontracteerd via Rijnmond Dokters dan heeft u automatisch gratis toegang tot alle scholingen. Als u chronische zorg contracteert via een andere organisatie vraag dan bij uw organisatie na hoe de scholingen worden geregeld.

Meer weten?

Kijk voor een indruk op de scholingsagenda van IZER.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rijnmond Dokters of neem contact op met de organisatie waar u lid van bent.

Rijnmond Dokters is het samenwerkingsverband van:

Bel Rijnmond Dokters op: 010 750 1500