Nieuws

COVID-zelfmonitoringkits beschikbaar

Helaas loopt het aantal COVID-besmettingen in de regio Rijnmond weer op en daarmee ook het aantal zieke patiënten in de thuissituatie. Vorig jaar rond deze tijd hebben het HAROP en de Regionale huisartsenorganisatie (vanaf 01-01-2022 Rijnmond Dokters) COVID-zelfmonitoringkits samengesteld. Ook nu zijn we weer druk bezig deze kits samen te stellen om patiënten thuis goed te kunnen blijven monitoren.
 

De COVID-kit bevat naast een patiëntenhandleiding & vragenlijst voor de patiënt het volgende: 

Met de covidkit stelt de huisarts de patiënt in staat om belangrijke metingen thuis uit te voeren. De huisarts onderhoudt, bij voorkeur via beeldbellen, contact met de patiënt om de uitslag van de metingen te overleggen en eventuele vervolgstappen te bespreken. Het is bestemd voor een tijdelijke uitleen aan patiënten en blijft uw eigendom. De boxen worden gratis beschikbaar gesteld voor huisartsen die vanaf 01-01-2022 onder de regio-organisatie Rijnmond Dokters vallen.

Aanmelden 
De covidkits kunnen deze week en volgende week verspreid worden. Als u een box wilt ontvangen stuur dan een mail naar info@izer.nl o.v.v. COVID zelfmonitoring-kit. Gezien de beperkte hoeveelheid vindt toewijzing plaats op volgorde van aanmelding. Bij veel aanmeldingen, doen we ons uiterste best om meer covidkits samen te stellen.  

Bel Rijnmond Dokters op: 010 750 1500