Nieuws

Verzint u onze nieuwe naam?

Nieuwe naam

U heeft er al meer over kunnen lezen: Het Netwerk, Zonboog, Gezond op Zuid en IZER gaan samenwerken in een regionale eerstelijns organisatie. Deze organisatie gaat verder onder een nieuwe naam en de vraag is natuurlijk: welke naam wordt dat? Denk met ons mee en win een diner voor twee!

Twee criteria

Voor het bedenken van een naam voor onze nieuwe organisatie is een wedstrijd uitgeschreven onder de leden en collega’s van de samenwerkende zorggroepen. Er zijn twee criteria opgesteld: in de naam moet naar voren komen dat we een organisatie van, voor en door huisartsen zijn. En het zou natuurlijk mooi zijn als de nieuwe naam duidelijk maakt dat we ons op de regio Rijnmond richten.

Laat uw creativiteit de vrije loop en verras ons met een passende nieuwe naam. Wie de winnende naam bedenkt, wordt daarvoor beloond met een etentje voor twee ter waarde van € 150,-!

Hoe gaan we heten?!

Denkt u ‘dit ís ‘m?’ Mail uw inzending dan zo snel mogelijk, uiterlijk 1 november, naar communicatieadviseur Marijke van der Stoep, m.vanderstoep@izer.nl. Meerdere namen insturen mag vanzelfsprekend ook. Alle inzendingen worden door de coalitie beoordeeld. De coalitie bestaat uit vertegenwoordigers van de deelnemende zorggroepen en gezondheidscentra. Doet u mee?

Bel Rijnmond Dokters op: 010 750 1500