De voordelen van een praktijkondersteuner

Alle voordelen van een praktijkondersteuner, zonder de ‘last’ van een vast dienstverband? Rijnmond Dokters kan uw praktijk ondersteunen met zowel een POH Somatiek, POH GGZ als een POH GGZ Jeugd en Gezin. Voor optimale behandeling van patiënten met chronische aandoeningen zijn regelmatige controles belangrijk. Vaak worden deze controles door een praktijkondersteuner gedaan. Een POH geeft ook uitgebreide voorlichting aan patiënten over een ziekte en heeft praktische adviezen om zo goed mogelijk met de aandoening om te kunnen gaan.

POH’s van Rijnmond Dokters zijn minimaal een dagdeel per week inzetbaar. Rijnmond Dokters screent haar POH’s op opleidingsniveau en werkervaring. De functie POH Somatiek wordt alleen ingevuld door BIG-geregistreerde verpleegkundigen.

Tarief

De tarieven staan nog niet vast. Alle leden van Zonboog, Gezond op Zuid, Het Netwerk en Rijnmond Dokters worden hier later over geïnformeerd. Bent u geen lid van één van deze zorggroepen stuur dan een mail aan, info@rijnmonddokters.nl.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een praktijkondersteuner in uw praktijk? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Alja de Ruiter, poh@rijnmonddokters.nl om de mogelijkheden te bespreken. Of kijk hier voor meer informatie.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rijnmond Dokters of neem contact op met de organisatie waar u lid van bent.

Rijnmond Dokters is het samenwerkingsverband van:

Bel Rijnmond Dokters op: 010 750 1500