Zou u graag een nieuwe praktijkwebsite willen, maar weet u niet hoe? Rijnmond Dokters biedt ondersteuning aan bij de keuze en inrichting van uw nieuwe praktijkwebsite.

U kunt profiteren van:

  • Begeleiding bij de keuze van een nieuwe praktijkwebsite.
  • Advies bij de inrichting van uw website.
  • Een praktijkwebsite die goed aansluit op uw wensen.
  • Gunstige prijsafspraken: in 2023 worden de startkosten door Rijnmond Dokters vergoed.

De praktijkwebsite

In de huidige digitale wereld wordt het hebben van een mooie en functionele praktijkwebsite steeds belangrijker. Het is het digitale visitekaartje van de huisartsenpraktijk. Helaas is het inrichten van zo'n website een ingewikkeld en tijdrovend proces waar veel huisartsen niet aan toekomen.

Om die reden is Rijnmond Dokters gestart met het aanbieden van ondersteuning bij praktijkwebsites. We zijn de samenwerking aangegaan met verschillende websiteleveranciers waar we goede afspraken mee hebben gemaakt. Zij kunnen voor u aan de slag gaan!

Met wie werken
wij samen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met een specialist van Rijnmond Dokters gaat u verkennen wat uw wensen zijn voor uw website. Zo kunt u kiezen voor een maatwerk website, maar het is ook mogelijk om aan de gang te gaan met kant en klare formats. Aan de hand van uw wensen koppelen wij u aan een leverancier, die met u het implementatietraject gaat doorlopen en die de website naar uw wens zal opleveren. Aan de zijlijn staat Rijnmond Dokters voor u klaar om tips en advies te geven bij de inrichting van uw website. 

Vragen of direct aanmelden?

Wilt u meer informatie of direct aanmelden? U kunt contact opnemen met Rijnmond Dokters, [email protected].

.