Wat doet Rijnmond Dokters voor u?

Rijnmond Dokters is het samenwerkingsverband van, voor en door huisartsen in de regio Rijnmond en bestaat uit Zonboog, Gezond op Zuid, Het Netwerk en IZER die met elkaar werken aan de beste zorg voor alle inwoners van onze regio.  

We ondersteunen, faciliteren en ontwikkelen voor onze huisartsen, zodat u zoveel mogelijk tijd aan de patiënt kunt besteden. Als organisatie vormen we bovendien één duidelijk en krachtig aanspreekpunt voor ketenpartners, stakeholders en samenwerkende organisaties in de zorg. Door de krachten te bundelen, bieden we samen met u in de regio Rijnmond een optimale kwaliteit van eerstelijns zorg.

  • We tillende zorg voor de patiënt naar een hoger niveau door innovatieve projecten en door gezamenlijk afspraken te maken over programmatische zorg.
  • We bieden praktische ondersteuning waardoor huisartsen zich primair kunnen richten op patiëntgebonden zorg. Denk hierbij aan hulp op ICT-gebied, administratie en door de inzet van wijkmanagers.
  • Als organisatie trekken we gezamenlijk op om de organisatiegraad in de eerste lijn te verhogen. Dat maakt ons een erkende partner van onder meer ziekenhuizen, gemeenten en zorginstellingen. Dit biedt meer toekomstbestendigheid voor de eerstelijns zorg.
  • We vertegenwoordigen de bij ons aangesloten huisartsenorganisaties in stedelijke overleggen, faciliteren de samenwerking met het sociaal domein en treden op als krachtige gesprekspartner met gemeenten en zorgverzekeraars. Samen pakken we uitdagingen in onze regio aan, met onderzoek en pragmatische oplossingen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Rijnmond Dokters of neem contact op met de organisatie waar u lid van bent.

Rijnmond Dokters is het samenwerkingsverband van:

Bel Rijnmond Dokters op: 010 750 1500