Rijnmond Dokters gelooft sterk in de kracht van ontwikkeling. Door te blijven ontwikkelen kunnen huisartsenpraktijken ook in de toekomst de beste zorg aan patiënten leveren. Daarom investeren we veel in scholingen voor iedereen die werkzaam is in de huisartsenpraktijk. Samen met uw team kiest u uit een veelzijdig en uitgebreid aanbod.

Heeft u het zorgprogramma diabetes bij ons gecontracteerd? Dan heeft u gratis toegang tot alle scholingen uit ons aanbod.

150 gratis e-learnings

Leden van Rijnmond Dokters hebben toegang tot ruim 150 gratis e-learnings over vakinhoud, persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden in de praktijk. Een deel van ons aanbod is geaccrediteerd. Hiermee kunnen u en uw teamleden in eigen tijd inhoudelijke kennis opdoen en meer leren over persoonlijke ontwikkeling, Office-programma’s en diverse andere thema’s.

Geaccrediteerde scholingen

Rijnmond Dokters heeft een instellingsaccreditatie vanuit de KNMG, de V&VN, de NVvPO en de LV POH-GGZ. Al onze scholingen voldoen daardoor aan vastgestelde kwaliteitscriteria en worden beoordeeld op inhoud. Zo kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Contact

Heeft u vragen over scholing stuur dan een mail aan scholingscoördinator Femke de Geus, [email protected].