24-32 uur per week

 

Wij organiseren verschillende bijeenkomsten voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en ketenpartners. Onze ambitie is om ons scholingsaanbod nog verder te verbreden en te versterken: we breiden het aanbod uit voor andere doelgroepen, verzorgen scholingen over diverse thema’s en houden ons ook bezig met (beroeps)opleidingen van medewerkers van Rijnmond Dokters. Daarvoor zoeken we een gedreven, creatieve medewerker scholingen, die dit samen met onze scholingscoördinator vormgeeft.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met de scholingscoördinatoren bij het vormgeven van het scholingsbeleid. Dit houdt in dat je je bezighoudt met het inventariseren, vergelijken en beoordelen van scholingsaanbod, maar ook met het plannen en organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van het onderwijs én het aanspreekpunt voor de deelnemers. Zij hebben niet alleen vragen over de inhoud van de scholingen, maar ook over de organisatie ervan.

We bieden naast bijeenkomsten ook online scholingen aan, jij beheert het leermanagementsysteem en bent het aanspreekpunt voor vragen daarover en signaleert problemen en doet voorstellen ter verbetering. Je denkt met ons mee over het optimaliseren van het evaluatieproces voor het scholingsaanbod. 

Wat zoeken we in een scholingsmedewerker?

Minimaal MBO+ werk- en denkniveau

Ervaring en affiniteit met scholingen en opleidingen

We hebben voorkeur voor iemand die:

  • Goed kan samenwerken, niet alleen met collega’s maar ook met externe partijen.
  • Uitstekend kan plannen, organiseren en de voortgang kan bewaken.
  • Goed en helder kan communiceren.
  • Handig is met MS office en ICT-systemen in het algemeen.
  • Kennis van ons LMS-systeem, Flowsparks, is een pré.
  • Kennis van het accreditatiesysteem PE-online is een pré.

Wij bieden

Een warme, maar zeker ook dynamische werkomgeving én een gevarieerd takenpakket waarin je nauw samenwerkt met fijne collega’s. Je werkt op ons prachtige kantoor in The Mark in Rotterdam en er is de mogelijkheid om deels thuis te werken. Door onze achterban wordt het scholingsaanbod erg gewaardeerd, het team Scholingen heeft een stevige ambitie om dit aanbod uit te breiden en goed te verankeren. Hierbij krijg jij veel ruimte en kansen om je takenpakket in te richten en je verantwoordelijkheid te pakken.

Rijnmond Dokters is een goede werkgever, die volop mogelijkheden biedt tot het volgen van opleidingen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met zicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Huisartsenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 7.