28-32 uur per week

 

Rijnmond Dokters maakt het voor huisartsen mogelijk om innovatieve en goede huisartsenzorg te realiseren voor alle inwoners van de regio Rijnmond. Wij zijn op zoek naar een Praktijkondersteuner eHealth die de huisartsenpraktijken kan ondersteunen bij hun digitaliseringsvraagstukken.

Jouw rol

Als Praktijkondersteuner eHealth help je huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners bij het inregelen en gebruik van (nieuwe) digitale systemen in de praktijk. We werken als team aan de totstandkoming van de digitale voordeur van de huisartsenpraktijk. Je maakt deel uit van het team digitalisering en innovatie en vanuit die rol bied je ondersteuning aan de huisartspraktijken, ben je onderdeel van projectteams en heb je regelmatig contact met praktijken en leveranciers. Als Praktijkondersteuner eHealth ben je de schakel tussen de (project)organisatie en de gebruikers.

Wat ga je doen?

Je werkt hybride vanuit huis en kantoor en onderhoudt nauw contact met de huisartspraktijken. Je helpt de medewerkers van de huisartsenpraktijken bij hun digitaliseringsvraagstukken. Denk aan het inrichten van ketenzorgsystemen zoals VIP Live en het bieden van ondersteuning bij de implementatie van de digitale voordeur van de huisartsenpraktijk. Jij bent de vraagbaak voor praktijken als het gaat om digitale systemen. Je biedt de praktijk inzicht in de mogelijkheden die het patiënten portaal biedt. Denk hierbij aan het inrichten en open zetten van de agenda’s voor het maken van online afspraken maar ook het beantwoorden van vragen van doktersassistenten, POH-S of GGZ, de huisarts en de praktijkmanager.


Elke dag is anders want elke praktijk heeft een andere ondersteuningsvraag. Jij bent degene die als ervaringsdeskundige de systemen op zijn of haar duimpje kent en iedereen van advies kan voorzien. Hierin werk je samen met de adviseur digitale zorg, collega praktijkondersteuners eHealth, CIO en CMIO om praktijken van de benodigde input en concrete stappen te voorzien. Directe vragen beantwoord je ter plekke en voor grotere vraagstukken en verbeteringen neem je contact op met de leveranciers. Grotere knelpunten neem je mee terug naar kantoor waar je kunt overleggen met het (project)team over mogelijke oplossingen voor de specifieke praktijk of voor alle praktijken.

Wat zoeken we in een POH eHealth?

HBO werk- en denkniveau

Een echte netwerker die mensen bij elkaar kan brengen

Affiniteit met ICT/eHealth, bij voorkeur in de huisartsenzorg

Wij zoeken iemand die

  • Over salescapaciteiten beschikt.
  • Klantgericht, servicegericht en communicatief vaardig is.
  • Makkelijk kan schakelen tussen het diverse aanbod van systemen.
  • Flexibel is qua reizen (praktijken zijn in en om Rotterdam gesitueerd).
  • Bereid is om werktijden flexibel aan te passen aan de vraag van de huisartsenpraktijk.
  • Bij voorkeur over een rijbewijs B beschikt.
  • Goed en helder kan communiceren.
  • In staat is zelfstandig en in teamverband te werken.
  • Bereid is om deel te nemen aan project- en werkgroepen.
  • Pro-actief is en een hands-on mentaliteit heeft.

Wij bieden

Een dynamisch omgeving en een verantwoordelijk takenpakket. Dit is een functie waarin je een verschilt kunt maken. We hebben een stevige ambitie als Rijnmond Dokters waarbij ook jij ruimte en kansen krijgt. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met zicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Huisartsenzorg en op basis van een 38-urige werkweek. De functie is ingedeeld in functiegroep 8-9. Inschaling is afhankelijk van ervaring en opleiding. Ook krijg je de mogelijkheid om scholing op jouw vakgebied te volgen.

Informeren en solliciteren

Neem contact op met Ilze van der Klift, HR-adviseur (Tel: 010-7501500) of stuur je brief inclusief CV naar: [email protected].


Reageren kan t/m 16 juni 2024.