Rijnmond Dokters heeft de beschikking over drie praktijkondersteuners eHealth. Zij begeleiden op laagdrempelige wijze de huisarts, assistenten en praktijkondersteuners met het inregelen en het in gebruik nemen van (nieuwe) digitale applicaties in de praktijk. Ook hebben onze praktijkondersteuners eHealth ruime praktijkervaring in het gebruik van de diverse huisartsinformatiesystemen en zijn zij de vraagbaak voor praktijkmedewerkers op het gebied van digitaliseringsscholingen en e-learnings.

Waarvoor kunt u bij een POH eHealth terecht?

  • Ondersteuning bij het inregelen van het HIS en uw patiëntenportaal
  • Het regelen van consultancy vanuit de softwareleverancier
  • Het optimaal gebruik leren maken van zorgapplicaties zoals VIPLive en Karify
  • Tips en tricks wat betreft het begeleiden van patiënten bij digitale toepassingen

Digitale Dinsdag

Wilt u op de hoogte blijven van digitale ontwikkelingen en wekelijks allerlei handige tips ontvangen? Meld u dan aan voor Digitale Dinsdag!

In deze WhatsAppgroep plaatst onze POH eHealth elke dinsdag een leuke update zoals een handige instructievideo, een interessant feitje, het antwoord op een veelgestelde vraag, etc. Scan de QR-code hiernaast om aan de groep deel te nemen.

Ontmoet onze praktijkondersteuners eHealth

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de eHealth ondersteuning die wij aan praktijken bieden? Neem dan direct contact op met één van de medewerkers of stuur een mail aan [email protected].