Rijnmond Dokters heeft de beschikking over twee praktijkondersteuners eHealth. Zij begeleiden op laagdrempelige wijze de huisarts, assistenten en praktijkondersteuners met het inregelen en het in gebruik nemen van (nieuwe) digitale applicaties in de praktijk. Ook hebben onze praktijkondersteuners eHealth ruime praktijkervaring in het gebruik van de diverse huisartsinformatiesystemen en zijn zij de vraagbaak voor praktijkmedewerkers op het gebied van digitaliseringsscholingen en e-learnings.

Waarvoor kunt u bij een POH eHealth terecht?

  • Ondersteuning bij het inregelen van het HIS en uw patiëntenportaal
  • Het regelen van consultancy vanuit de softwareleverancier
  • Het optimaal gebruik leren maken van zorgapplicaties zoals VIPLive en Karify
  • Tips en tricks wat betreft het begeleiden van patiënten bij digitale toepassingen

Ontmoet onze praktijkondersteuners eHealth

Praktijkondersteuning eHealth

Consultant en strateeg digitale zorg

Heeft u een duidelijke visie op het gebied van huisartsenzorg en digitalisering en bent u benieuwd bij welke digitaliseringsprojecten u kunt aanhaken? Of wilt u voor ogen krijgen waar u met uw praktijk naartoe wilt op het gebied van digitalisering? Dan kunt u ondersteuning krijgen van onze consultant en strateeg digitale zorg, Arnoud Faber. Samen gaat u kijken naar de mogelijkheden die digitalisering voor uw praktijk te bieden heeft en welke projecten van Rijnmond Dokters daarop aansluiten.

M: [email protected]
T: (06) 186 24 204

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de eHealth ondersteuning die wij aan praktijken bieden? Neem dan direct contact op met één van de medewerkers of stuur een mail aan [email protected].