Werken bij Rijnmond Dokters betekent werken aan kwalitatieve huisartsenzorg in de regio Rotterdam Rijnmond. Als groeiende organisatie zijn we op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers. Staat jouw droombaan erbij?

Neem een kijkje op kantoor

Rijnmond Dokters is een jonge, ambitieuze organisatie die een bijdrage wil leveren aan toekomstbestendige huisartsenzorg. Rijnmond Dokters wil dienstbaar zijn aan de huisartsenpraktijk en inzetten op vernieuwing van chronische zorg, digitale zorg en goede praktijkondersteuning. De betrokkenheid én het draagvlak van onze leden is cruciaal voor de ontwikkeling en de impact die we willen hebben in de regio.

Wat doet Rijnmond Dokters?

Rijnmond Dokters is dé schakel tussen zorgverzekeraar en zorgprofessional. We organiseren en structureren de ketenzorg door het oprichten en inrichten van zorgprogramma’s. Daarnaast ondersteunen we onze leden bij de uitvoering van deze ketenzorgprogramma’s door het inzetten van praktijkverpleegkundigen en bieden we ondersteuning op het gebied van digitale zorg, praktijkondersteuning, leefstijl en passende zorg.

We hebben inmiddels ruim 350 (huisarts)leden. Het team van Rijnmond Dokters bestaat uit 120 mensen; circa 50 medewerkers hebben een ondersteunende functie op kantoor en de 70 praktijkondersteuners zijn gedetacheerd op huisartsenpraktijken.

Contact

Wil je weten of er voor jou mogelijkheden zijn binnen Rijnmond Dokters of heb je een vraag voor de HR-afdeling?