Werken bij Rijnmond Dokters betekent werken aan kwalitatieve huisartsenzorg in de regio Rotterdam Rijnmond. Dit doen we door het vergroten van de kennis van onze zorgverleners, het ondersteunen van de huisarts en het creëren van een sterk netwerk in de regio.

Wat doet Rijnmond Dokters?

Rijnmond Dokters is dé schakel tussen zorgverzekeraar en zorgprofessional. We organiseren en structureren de ketenzorg door het oprichten en inrichten van zorgprogramma’s. Daarnaast ondersteunen we onze leden bij de uitvoering van deze ketenzorgprogramma’s door het inzetten van praktijkverpleegkundigen en bieden we ondersteuning op het gebied van digitale zorg, praktijkondersteuning, leefstijl en passende zorg.

We hebben inmiddels ruim 350 (huisarts)leden. Het team van Rijnmond Dokters bestaat uit 120 mensen; circa 50 medewerkers hebben een ondersteunende functie op kantoor en de 70 praktijkondersteuners zijn gedetacheerd op huisartsenpraktijken.

Bekijk de video!

Benieuwd hoe het er bij ons op kantoor aan toe gaat?

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een:

Contact

Wil je weten of er voor jou mogelijkheden zijn binnen Rijnmond Dokters of heb je een vraag voor de HR-afdeling? Stuur dan een mail aan [email protected]. Je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.