Door het beschikbaar stellen van beeldbellen biedt u een extra service aan voor uw patiënten. Ongeacht hun locatie kunnen patiënten toch contact hebben met een praktijkmedewerker. Praktijken die bij Rijnmond Dokters zijn aangesloten, kunnen kosteloos gebruikmaken van beeldbellen via VIPLive Samenwerken. Rijnmond Dokters biedt u hierbij ondersteuning aan.  

 

Hoe werkt het?

Als u met uw VIPLive-account inlogt, kunt u in het patiëntenoverzicht in VIPLive klikken op de tegel 'Beeldbellen'. U kunt vervolgens de patiënt een SMS of een e-mail sturen met een unieke link voor het beeldbelconsult. Wanneer u klikt op 'start beeldbellen', start direct het beeldbelgesprek.

Veilig, gemakkelijk en snel!

Ik ben beeldbeldokter 

U kunt uw patiënten middels diverse promotiematerialen attenderen op de mogelijkheid om met u te beeldbellen. Ik ben beeldbeldokter, een initiatief van de Stichting Rotterdam eHealth agenda, biedt u gratis promotiemateriaal aan om te gebruiken binnen de huisartsenpraktijk. Het materiaal is gratis te downloaden.

E-learning

Heeft u behoefte aan meer uitleg over het beeldbellen in VIPLive Samenwerken? Rijnmond Dokters heeft op het gebied van ICT handige en nuttige e-learnings ontwikkeld. Hier kunt u ook een e-learning over het beeldbellen vinden.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? U kunt contact opnemen met Rijnmond Dokters, [email protected].