Rijnmond Dokters biedt brede HIS-ondersteuning aan haar leden. Doordat onze medewerkers veel contact hebben met andere praktijken en veel praktijkervaring hebben, kunnen zij u optimaal ondersteunen bij het gebruik van uw HIS.  

Welke ondersteuning kunt u vanuit Rijnmond Dokters verwachten?

De ondersteuning die Rijnmond Dokters biedt varieert van het meedenken bij en het beantwoorden van kleine vraagstukken tot het delen van tips en ervaringen.

  • Hulp bij het inrichten van een efficiënte agenda 
  • Verhogen van het gebruik van eHealth modules 
  • Tips voor het verwerken van de post 
  • Hulp bij het draaien van uw queries

We bieden laagdrempelige één op één begeleiding van uw werknemers op de praktijk. Jaarlijks organiseren we met de grootste HIS-leveranciers scholingen, zodat uw kennis weer up to date is. Voor Medicom gebruikers bestaat de mogelijkheid voor het aanvragen van een kosteloze, persoonlijke consultancy en kan er een Medicom e-learning gevolgd worden. 

 

 

Raamovereenkomst Medicom 

Rijnmond Dokters heeft eind 2019 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met PharmaPartners, waarin afspraken zijn gemaakt over Medicom en MijnGezondheid.net. Door deze overeenkomst kunt u als lid van Rijnmond Dokters gebruik maken van korting en steunen op een krachtig inkoopcollectief.

Meedoen is op basis van vrijwilligheid. Bent u al Medicom-gebruiker, dan krijgt u een persoonlijk voorstel van PharmaPartners. Bent u geen gebruiker, maar heeft u wel interesse of wilt u de overeenkomst inzien? Neem dan contact op met manager digitale zorg Kit Kattenberg, [email protected].

 
  • Er zijn goede afspraken gemaakt over kwaliteit, service, prestaties, gegevensuitwisseling en doorontwikkeling van Medicom. Hiermee bundelen we de krachten.
  • Leden van Rijnmond Dokters kunnen gebruik maken van groepsvoordeel op een pakket van Medicom-functionaliteiten. Wij hebben dit pakket met zorg samengesteld.
  • Ontvang drie jaar lang een bijdrage wat betreft de kosten voor implementatie en gebruik van MijnGezondheid.net, waardoor het voordeel nog groter wordt.
  • Alle deelnemers aan de OPEN regeling krijgen een gereduceerd tarief voor MGN-pakketten, indien zij hiervoor kiezen.

Contact

Weten hoe we u kunnen ondersteunen bij het gebruik van uw HIS? Neem dan contact op met onze praktijkondersteuners, [email protected].