Goede bereikbaarheid en optimale communicatie is en blijft een belangrijk onderdeel van de eerstelijnszorg. In de regio Rijnmond zien we dan ook steeds meer huisartsenpraktijken die gebruikmaken van slimme telefonieoplossingen. Rijnmond Dokters kan u hierbij helpen.

Wat is slimme telefonie?

Met slimme telefonie maakt u gebruik van digitale mogelijkheden om de communicatie tussen u en de patiënt zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk aan automatische terugbelverzoeken, slimme keuzemenu's, dynamische wachtbandjes. Maar ook koppelingen met uw HIS, waardoor u gelijk het dossier van de juiste patiënt kunt openen. Dit verbetert de ervaring voor de zorgverlener én voor de patiënt.

 

Zorgverleners kunnen meer tijd besteden aan de daadwerkelijke zorgvragen, waardoor patiënten zich meer gehoord voelen. Kortom, slimme telefonie biedt niet alleen praktische voordelen, maar het opent ook de deur naar een meer gepersonaliseerde zorgervaring in de eerste lijn.

Waarom slimme telefonie?

  • U werkt efficiënter dan ooit
  • Communicatie verloopt moeiteloos
  • Meer tijd voor zorgvraag van patiënt

Collectieve afspraken met leveranciers

Er is een voorselectie gemaakt van vier telefonieleveranciers die gespecialiseerd zijn in eerstelijnszorg. Als regio hebben wij met hen alvast collectieve afspraken gemaakt. Hierdoor kunt u onder andere profiteren van aantrekkelijke kortingen. Wat elke leverancier te bieden heeft, hebben wij voor u vastgelegd in een handig overzicht. Dit overzicht kunt u bij ons opvragen.

Hulp nodig? We staan klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van telefonie en ICT, ongeacht u al gebruikmaakt van slimme telefonie.

Contact

Heeft u interesse in het gebruik van slimme telefonie? Of wilt u meer weten over het optimaal inzetten van uw huidige functionaliteiten bij uw telefonieleverancier? Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Neem contact op via [email protected].