Minimaal 24-32 uur per week

Over Rijnmond Dokters

Rijnmond Dokters is een jonge, ambitieuze organisatie die een bijdrage wil leveren aan toekomstbestendige huisartsenzorg. Rijnmond Dokters wil dienstbaar zijn aan de huisartsenpraktijk en inzetten op vernieuwing van chronische zorg, digitale zorg en goede praktijkondersteuning. We werken samen met andere partijen en zijn een sterk aanspreekpunt in de regio. Hierbij is de betrokkenheid en het draagvlak van onze leden cruciaal. Meer weten over Rijnmond Dokters? Bekijk de website.

Wat ga je doen?

Rijnmond Dokters organiseert verschillende bijeenkomsten voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en ketenpartners. Onze ambitie is om ons scholingsaanbod nog verder te verbreden en te versterken: we breiden het aanbod uit voor andere doelgroepen, verzorgen scholingen over andere thema’s en houden ons ook bezig met (beroeps)opleidingen van medewerkers van de huisartsenpraktijk en bij Rijnmond Dokters. Als scholingscoördinator werk je veel samen met externe aanbieders, maar je ontwikkelt ook met inhoudelijke specialisten trainingen en scholingen. Daarbij ga je ook op zoek naar passende werkvormen om de kwaliteit van het huidige aanbod te verbeteren. Je werkt nauw samen met directe collega’s én zelfstandig, op tactisch en operationeel niveau. Daarbij ben je een goede sparringpartner voor managers, huisartsen, kaderartsen en scholingsinstituten.

Jouw rol?

Je werkt nauw samen met de scholingscoördinatoren en medewerker scholingen met als doel kwalitatief hoogstaand, passend scholingsaanbod vorm te geven. Daarbij speel jij een belangrijke rol bij het ophalen van de scholingsbehoefte: je overlegt met collega’s, haalt de behoefte op bij de achterban, bent op de hoogte van de ontwikkelingen in het veld. De scholingsbehoefte koppel je aan het scholingsbeleid, waar je zelf medeverantwoordelijk voor bent, en je houdt daarbij in de gaten in hoeverre het aansluit bij de organisatiedoelstellingen. Je bekijkt en bespreekt de verschillende mogelijkheden die er zijn om de scholingen aan te bieden en bewaakt de kwaliteit. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor deelnemers en (externe) docenten en je bent ook sparringpartner van het managementteam, directie en collega’s. Je brengt processen in kaart, evalueert en verbetert ze en bent (mede)verantwoordelijk voor scholingsbudgetten en -begroting.

Wat zoeken we in een scholingscoördinator?

HBO werk- en denkniveau

Goede samenwerkingsvaardigheden

Ervaring in de eerste lijn is een pré

We hebben de voorkeur voor iemand die:

Wij zoeken een creatieve, proactieve, samenwerkingsgerichte scholingscoördinator om samen met de andere leden van het groeiende team Scholingen te werken aan de verdere ontwikkeling van ons aanbod.

  • Ervaring en affiniteit heeft met scholingen en opleidingen in de eerste lijn.
  • Creatief is en buiten de kaders durft te denken en te opereren.
  • Initiatief durft te nemen om bestaande procedures uit te dagen en aan te passen.
  • De rol van spin-in-het-web oppakt.
  • Goed en helder kan communiceren, makkelijk benaderbaar is.

Wij bieden

Een warme en dynamische werkomgeving én een gevarieerd takenpakket waarin je nauw samenwerkt met fijne collega’s. Je werkt op ons prachtige kantoor The Mark in Rotterdam en je mag deels thuiswerken. Door onze achterban wordt het scholingsaanbod erg gewaardeerd, het team Scholingen heeft een stevige ambitie om dit aanbod uit te breiden en goed te verankeren. Hierbij krijg jij veel ruimte en kansen om je takenpakket in te richten en je verantwoordelijkheid te pakken. Rijnmond Dokters is een goede werkgever, die volop mogelijkheden biedt tot het volgen van opleidingen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met zicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Huisartsenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 9.

Informeren en solliciteren